Skip To The Main Content

Nieuws en artikelen

Blijf op de hoogte van nieuws en artikelen van en over USG Professionals en haar expertisegebieden: Engineering, Finance, HR, Legal en Marketing, Communication & Sales.

USG Legal blijft groeien

10 augustus, 2017

USG Legal is druk aan het werven voor nieuwe collega's! En met resultaat, want Matthijs de Vries is afgelopen week gestart. Hij stelt zich graag even voor.

In onze zoektocht naar nieuwe collega's doen wij graag een beroep op het netwerk van onze collega's. Mocht je iemand kennen die interesse heeft in een van de onderstaande functies, dan horen wij het graag.

Bonusregeling
Voor het aanbrengen van een nieuwe collega geldt een flexibele beloning. De bonusregeling voor het aanbrengen van nieuwe medewerkers bedraagt voor alle medewerkers, met uitzondering van medior juridisch consultants (3+ jr. relevante werkervaring) en senior juridisch consultants (5+ jr. relevante werkervaring) EUR 250,- per aangebrachte medewerker. Voor het aanbrengen van een medior of senior juridisch consultant geldt een bonusbedrag van EUR 500,-. Deze bonusbedragen worden bruto uitgekeerd. De overige voorwaarden zijn terug in vinden het Personeelshandboek.

Beschikbare vacatures

Reageren
Voor vragen of het onder de aandacht brengen van geïnteresseerde kandidaten kan contact opgenomen worden met het recruitmentteam via 030-2305959 of per email via recruitment@usglegal.nl. Dank voor het meedenken!

Team Recruitment: Sara, Rick, Krystina, Matthijs en Marie-Anne

Copyright 2014 USG People