Skip To The Main Content

Nieuws en artikelen

Blijf op de hoogte van nieuws en artikelen van en over USG Professionals en haar expertisegebieden: Engineering, Finance, HR, Legal en Marketing, Communication & Sales.

Rol sales Profit

10 augustus, 2017

Bob van Oevelen is juridisch consultant en daarnaast werkzaam binnen ons salesteam Profit. Hij is hierin verantwoordelijk voor het beheer van een aantal relaties, maar ook voor acquisitie binnen de sector Logistiek, Bouw & Vastgoed. Maar wat houdt een rol in het salesteam in? Er worden concrete targets afgesproken en de sales werkzaamheden worden flexibel uitgevoerd naast de werkzaamheden als juridisch consultant. Ieder kwartaal worden de manier van werken en de resultaten geëvalueerd om deze te blijven ontwikkelen. Wil je meer weten over het salesteam? Loop dan eens langs bij Bob!

 
Copyright 2014 USG People