Skip To The Main Content

Nieuws en artikelen

Blijf op de hoogte van nieuws en artikelen van en over USG Professionals en haar expertisegebieden: Engineering, Finance, HR, Legal en Marketing, Communication & Sales.

Nieuwe afspraken ARAG

10 augustus, 2017
Met ingang van 1 juni jl. gelden er nieuwe (financiële) afspraken met ARAG wat betreft de uitbesteding van dossiers voor de komende jaren. Het nieuwe contract loopt tot 2020 en hierin zijn de tarieven verhoogd en is er een jaarlijkse indexering afgesproken. ARAG en USG Legal zijn al jarenlang partners en het vertrouwen in een goede behandeling van de dossiers is groot, want een groot deel van de dossiers van verzekerden van ARAG wordt op naam van ARAG in het Legal Service Center van USG Legal behandeld. Waar het jaren geleden begon met arbeidsrecht, komen nu ook de dossiers op het gebied van bestuursrecht, huurrecht, bouwrecht, burengeschillen en algemeen civiel recht bij ons binnen. Een mooie afwisseling van werkzaamheden en een verbreding van onze kennis en expertise. ARAG is niet de enige rechtsbijstandsverzekeraar die ons als ‘verlengde arm’ weet te vinden. Ook Achmea, Univé, DAS en SRM besteden wekelijks aanzienlijke aantallen dossiers uit aan USG Legal. Een groot compliment voor iedereen die betrokken is bij en werkzaam is op ons Legal Service Center!
Copyright 2014 USG People