Skip To The Main Content

Nieuws en artikelen

Blijf op de hoogte van nieuws en artikelen van en over USG Professionals en haar expertisegebieden: Engineering, Finance, HR, Legal en Marketing, Communication & Sales.

Gunning project FFR bij Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

10 augustus, 2017
Op 1 augustus jl. is het project Fosfaatregeling (FFR) te Assen bij Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RvO) gestart. Onlangs hebben we dit project gegund gekregen. Op dit moment wordt alles ingezet om het project succesvol in te richten en de overdracht van Eiffel naar USG Legal voorspoedig te laten verlopen zodat de opdrachtgever ontzorgd wordt. De collega’s die reeds gestart zijn te Assen blijven participeren in het project en zijn van onschatbare waarde, omdat ze de werkzaamheden en de processen al kennen. Dit project is een voorbeeld van ‘Wij Werken Samen.’
Copyright 2014 USG People