Skip To The Main Content

Nieuws en artikelen

Blijf op de hoogte van nieuws en artikelen van en over USG Professionals en haar expertisegebieden: Engineering, Finance, HR, Legal en Marketing, Communication & Sales.

Even voorstellen.. Matthijs de Vries

10 augustus, 2017
Mijn naam is Matthijs de Vries, 24 jaar en ik ben net (7 augustus) begonnen als recruiter bij USG Legal. Hierbij zal ik mij richten op het werven en selecteren van nieuwe collega’s (juridisch consultants). Ik heb de master Straf- en Strafprocesrecht gestudeerd aan de Universiteit Leiden. Na een stage op de marketingafdeling bij Ahold Delhaize ben ik nu weer een andere weg in geslagen door bij USG Legal als recruiter aan de slag te gaan. Op deze manier combineer ik een nieuwe uitdaging met de voor mij bekende juridische wereld. Mijn woonplaats is Leiden. Vooralsnog reis ik tussen Utrecht en Leiden met de trein zodat ik één van mijn hobby’s kan beoefenen. Met regelmaat lees ik namelijk graag een mooi boek. Ook vind ik wijn heel erg interessant. Daarbij vind ik het leuk om te koken en hier gaat wijn drinken (net als bij lezen) uitstekend mee gepaard. Momenteel ben ik nog veel aan het leren, maar ik hoop zo snel mogelijk een nuttige aanvulling in het team recruitment te vormen. Mocht je in de tussentijd een boek hebben dat je aan kunt bevelen, een recept willen delen of heb je (bijna) juristen in jouw netwerk die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging, dan houd ik me van harte aanbevolen.
Copyright 2014 USG People