Skip To The Main Content
 • USG wint aanbesteding UWV

  16 januari, 2018
  Half september stuurde het UWV een Uitnodiging tot Openbare Europese Aanbesteding Inhuur communicatieadviseurs: een uitgelezen mogelijkheid om het UWV weer bij onze klantenkring te voegen.
 • Ga mee skiën in Oostenrijk tijdens het USG Skiweekend 2018!

  16 januari, 2018
  Na de oergezellige skiweekenden van afgelopen jaren mag het ook in 2018 niet ontbreken: het USG Skiweekend 2018! En het goede nieuws is dat er nog een paar laatste plaatsen beschikbaar zijn.
 • Even voorstellen… de nieuwe USG-collega’s!

  11 januari, 2018
  Afgelopen maanden zijn er weer meerdere nieuwe collega’s bij USG MarCom gestart. Heb je ze nog niet gezien of gesproken? Geen nood, hieronder stellen ze zichzelf kort voor.
 • Uniform pensioenoverzicht (UPO) niet meer per post

  11 januari, 2018
  Net als alle pensioenuitvoerders, informeert a.s.r. Verzekeringen de (ex-)werknemers jaarlijks over hun pensioensituatie. Dat gebeurt met het Uniform Pensioenoverzicht (UPO). Dit jaar ontvang je het UPO digitaal van de verzekeraar.
 • Opleidingen 2018: leergangen en jaarkalender

  11 januari, 2018
  Voor 2018 heeft het management het opleidingsbeleid tot één van de speerpunten benoemd. Daarom is er nu een heuse opleidingscoördinator aangesteld: Prija Rambali. Deze USG- collega heeft afgelopen jaar gewerkt aan het opleidingsprogramma bij USG Legal en pakt dit nu ook op voor USG MarCom.
Copyright 2014 USG People