Skip To The Main Content
Kom ook naar onze selectieavond voor marketing communicatie adviseur

 

Op ​donderdag 30 november a.s. organiseren wij een selectieavond voor de rol van Marketing Communicatie Professional bij USG Marketing Communicatie. Om 17.00 uur word je verwacht op ons hoofdkantoor in Utrecht. De avond duurt tot 21.00 uur. De volgende ochtend nemen we contact met je op en hoor je of je een aanbod krijgt. 
lees verder Lees verder
Bewaren


Vanaf 25 mei 2018 krijgen we te maken met de verandering Wet Bescherming Persoonsgegevens. Met deze nieuwe wetgeving veranderen er nogal wat dingen in het marketinglandschap. Hoe ga je hier als MarCom professional nou het beste mee om? ​Collega Elsje de Bie deelt de drie belangrijkste aandachtspunten.
​ lees verder Lees verder
Outsourcen van je marketingcommunicatie: succesfactoren

 

Hoe zorg je ervoor dat het outsourcen van je marketingcommunicatie succesvol is? USG (Office) Professionals deelt ervaringen en inzichten met het uitbesteden van een deel van de eigen marketing en communicatie. Lees de 6 succesfactoren.
lees verder Lees verder

De werkdag van: Accountmanager Carolien Wetzels

Hoe ziet de gemiddelde werkdag van een Accountmanager bij USG MarCom Professionals eruit? Onze Senior Accountmanager, Carolien Wetzels, neemt je een dag mee op pad. Zij laat zien wat haar baan zo dynamisch en uitdagend maakt.
lees verder Lees verder
Copyright 2014 USG People