Skip To The Main Content

Afwisseling en doorgroeimogelijkheden

Variatie in opdrachten en volop specialisatie- en doorgroeimogelijkheden: bij USG Legal Professionals geef je zelf richting aan je carrière. Toonaangevende opdrachtgevers leggen immers de meest uiteenlopende vraagstukken bij ons neer. Bovendien gaat binnen onze organisatie veel aandacht uit naar jouw ontwikkeling. Bijvoorbeeld via coaching on the job, opleidingen en persoonlijke begeleiding door je resourcemanager. Ben jij flexibel, hou je van afwisseling en wil jij in korte tijd flinke carrière stappen maken? Dan zit je hier goed.

Voor junior, medior en senior

USG Legal Professionals biedt uitdagende opdrachten voor juridisch professionals. Van junior en medior tot senior juristen. De samenwerking start met een ontwikkelassessment. Zo wordt duidelijk waar je staat en waar je naartoe wilt. Wil jij je in de breedte ontwikkelen? Of zoek je diepgang? Samen geven we invulling aan jouw carrièrepad. Daarbij profiteer je van de zekerheid van een (jaar)contract en een vast inkomen. En zeker zo belangrijk: je maakt deel uit van een team waarin samenwerking, teamspirit en kennisdeling hoog in het vaandel staan.

Great place to work

USG Legal op de lijst van Best Workplaces in Nederland

> lees verder

Bekijk onze vacatures

Of je jouw expertise nu op tijdelijke of op vaste basis in wilt zetten, en of je dat doet bij of via USG Legal: wij bieden een breed scala uitdagingen, altijd in de vorm die bij jou past!

Waarom USG Legal?

Expertise is altijd het fundament voor onze oplossingen. Wij combineren ons vakmanschap met gemeenschapsgevoel om te komen tot de beste oplossing. We leggen de lat hoog. Voor jou als expert én voor ons als werkgever. Je kunt er op vertrouwen dat onze samenwerking gericht is op steeds betere prestaties. Wij zijn experts for experts.

Professionaliteit

Vanuit vakmanschap en met oog voor detail bieden wij de beste oplossing voor elke uitdaging. Wij leveren een persoonlijke dienstverlening en willen hierbij uitblinken in ons vak. Wij ondersteunen het eigen leervermogen van onze mensen met als resultaat de directe toepassing van kennis en inzichten.

Verbondenheid

Gemeenschapsgevoel en saamhorigheid maken het mogelijk om samen te werken aan het beste resultaat voor de klant. Onderlinge verbondenheid levert optimale oplossingen en wederzijds begrip, daarvan zijn we overtuigd.

Resultaatgericht

Onze mensen beheersen de ondernemerszin om in kansen en mogelijkheden te denken. Zij maken de behoeften van de klant leidend voor hun oplossing. Hun toewijding en daadkracht zijn de basis voor succes en het resultaat van hun inzet zorgt voor trots, voldoening en plezier.

Vooruitgang

Om de concurrentieslag te kunnen winnen stimuleren wij innovatief en creatief gedrag. We durven onze historie en tradities te koppelen aan innovaties en nieuwe ideeën. Wij bieden onze mensen de ruimte om te experimenteren met nieuwe ideeën en mogelijkheden. Zo werken we aan de voortdurende verbetering in onze dienstverlening. Onze cultuur van innovatie en vooruitgang resulteert in ondernemerschap, altijd op zoek naar nieuwe kansen.

Passie

Passie ontstaat van binnenuit, wanneer je iets doet waar je goed in bent, doelen stelt om te bereiken, daarin gelooft en er voor gaat. We stimuleren onze mensen om vanuit die innerlijke overtuiging hun doelen na te streven, en om anderen mee te motiveren en te inspireren. Met passie werken resulteert in succesvolle relaties.

Copyright 2014 USG People